Over Kirsten en Simplusity

Procesanalist die jou helpt aantoonbaar compliant en in control te zijn

Mijn Verhaal

Bijna 20 jaar heb ik bij ABN AMRO gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar als specialist op het gebied van bedrijfsprocessen. Steeds meer voelde ik de druk van een voorgeschreven werkwijze en voorgeschreven deliverables, terwijl ik met mijn expertise wist dat het ook anders, beter en met meer plezier kon.

FIT FOR PURPOSE

Ik houd van standaardisatie en uniformiteit. Maar alleen als dat iets toevoegt. Anders is “free format op de achterkant van een bierviltje” ook prima.

Ook het detailniveau hoeft niet altijd hetzelfde te zijn. Bedrijfsprocessen kun je bijvoorbeeld heel hoog-over beschrijven, op werkinstructieniveau, en op verschillende niveaus daar tussenin. Het “juiste” niveau hangt af van het doel.

Ik zeg: zo min mogelijk, maar wel zo veel als nodig. Fit for purpose.

SIMPLUSITY

Echt iets opleveren dat aan jouw behoefte voldoet, dat is mijn missie. *)

Natuurlijk is jouw zakelijke omgeving complex. Dan is het juist de kunst om zaken eenvoudig en begrijpelijk te presenteren. Documentatie die toegankelijk is en ook echt gebruikt wordt –  daar word ik blij van!

*) Virginia van Dijk, oud collega en Human Design coach, heeft mijn missie mooi verwoord:

Jij bent hier om logische processen te verbeteren en te genieten […] van het leven. Een mooie mix! Met jouw energie om processen te verbeteren zorg je voor vooruitgang bij anderen. Je wilt dingen mooier maken […].

Kirsten Burg-Lehmkuhl

Kirsten Burg-Lehmkuhl

Met oog voor mens én resultaat.